mitt i en overklig verklighet!!

Lordag 23/8 - 08
20:20
Santiago, Chile
Im heeereee!
Sjukt, overkligt, annorlunda, forvirrande, underbart, spannande .. ouf hur borjar man?
1 vecka har snart gatt sen jag satte min fot pa Santiagos kyliga flygplats.. kanns som minst en manad!

Om jag gar tillbaka lite och borjar med dagarna innan jag akte.. kan beskrivas i tarar, skratt, loften och massa karlek.
Tack for de fina minnena jag fick med mig hit, fredagens grillkvall var verkligen vardefull for mig, att ha alla samlade och bara umgas i karlek och vanskap.

Har kommer lite urplock fran mina sista dagar i sverige ...

puulentos
Det har tog sin tid ... men underbara bilder :)An sa lange har jag inte hunnit knappa sa mkt bilder harifran eftersom det vore som att kasta sig rakt i ett hav med hajjar att ga ut med min kamera pa valpos gator..

men lite kort finns att se.. bor med min mormor nu och det hon verkligen har ar en utsikt man kan somna till, den ar vacker! ni ska fa se !

..
Nu ar jag i Santiago over natten, hemma hos lili med victor for att fira hans mor! Har ar det faktiskt riktigt kyligt, om an varm stamning!
Imorgon aker jag hem till mormor igen for att vila upp mig ordentligt infor mandag da skolan borjar! ska bli spannande!
Skolporten ar ingen som helst skolport, forsta intrycket ar att man invaderar nagon vanlig stackares vardag nar man ringer pa. Det ar en stor gron port i ett vanligt hus men nar man val ar inne ser man hur dagarna kommer att se ut. Det finns ungefar 2-3 chill spots med tv och soffor. da har jag fortfarande inte namnt terassen ... ;)

Nu maste jag ga och fixa mig for snart saknar dom mig kanske !
Saknar er dar hemma, det har var det basta beslutet jag nagonsin fattat, att vara har, pa aventyr, ar underbart verkligen. Men langtar redan till den dagen jag far kramas med er igen! Miljoner pussar fran andra sidan klotet !


fortsattning foljer ..

tiden går för fort..

Stress, typ den perfekta definitionen av min sista vecka i Sverige.. efter ett (förhoppningsvis) sista krångel med försäkring så är allt äntligen färdigt vad gäller resan! .. eller ja, nästan iaf, packningen ligger i "preliminära" högar i min för övrigt nästan tomma lägenhet.

Resfeber? ja kanske .. men egentligen är det nog mest alla tråkiga avsked, känns som nya varje dag.. därmed stress också för jag vill ju hinna ha låånga quality time stunder med alla mina älsklingar. TIDEN RÄCKER INTE TILL!

Trodde jag kanske skulle växa av ett sådant här beslut och ett sådant kliv ut, men just nu känner jag mig super mini liten och vill bara ha uppmärksamhet, trygghet och massa kramar hela tiden..
ord kan inte beskriva min ångest för att åka ifrån er.. hur ska jag klara mig?H
ur som helst, jag har precis återhämtat mig från URF 08!! (det var gryyyymt)
ord kan inte förklara eller beskriva hur det är att leva i en sådan dimma under 3 dygn (hade inte klarat 1 dag mer/mindre) där alla, inkl en själv, är konstant hjärndöd och bara lever i det som för oss alla till samma yta, musiken!

..just därför tänkte jag att fotona kan få tala för sig själva!
Enjooy!
Idag försvann vår älskade voffsing Martina, må hon vila i frid i riket för alla perritas.. ingen så söt som hon.en trött onsdag före en galen festival..

11 dagar kvar, snart 10..
tiden springer OS-löpet med mig ..


Imorgon bär det av!! ..mot Uppsala och mot Richiee!! :)) ska bli sån känsla att se honom uppträda och jag läängst fram med richie tröja, spikat!
Seees där!! ..Sön 3 aug 08

Sitter hemma hos mami och lyssnar på lite musik och bara andas ut för jag vet nämligen hur mina närmaste (och sista!) 2 veckor i Sverige ser ut att bli ..

Förutom massor med samtal och besök hos konsulat och vaccinationsställen (och för att inte tala om alla sorgliga avsked...) gaahh.. kommer det lite roligare upplevelser som Uppsala Reggae Festival!! mer om det när det redan upplevts (på tors 7 bär d av!).

I onsdags åkte jag med mami, bror och kusin Elisa till Västerås för att ha massa kul! Bl.a. ägnade vi dagarna i kusinernas pergola åt att bygga och smycka ut små hus..Visst blev de fina?!

Well, lite annat hann vi också med... Lite fest där på fredagen. Vi började kvällen med lite kortspel, vin, musik och dans!Sedan bar det av mot Pluto (ett av fem uteställen i v-ås.. hihi var tvungen). Där var det iaf spikat var man hittade oss.. fråga Nattis :D
RSS 2.0