cum 2 cumming


skrivet från världens mittpunkt

Idag var jag och Jolle på utflykt i Valpo. Vi gick strandpromenaden till Portales där vi käka en toppengod machas y queso empanada och drack lite pisco sour i solen. Efterlunchsvila på stranden där vi satt och flätade korgar av palmblad som vi plockat från marken på vägen.
Just det, jag gjorde en riktigt snygg vurpa idag också. Ramla verkligen på huvudet och med fötterna upp i luften. Förnedrande javisst. Men desto mer roligt.

Y mi guachita esta enferma ... min lilla katt liten..

Jag drömde om farmor igår. Det var en bra dröm, vi kramades jättelänge..

Imorgon drar jag iväg till las Docas, kanske världens skönaste strand, för att campa några dagar.
Hav, sand, klippor och buskar. Man kanske skulle ta och flytta ut till stranden permanent.


  VINO, comiendose el sol   

X

Jag vill så gärna skriva. Att orden bara ska rinna ur mig, som de faktiskt gjorde förr.
Allt bara trängs i min kropp, vill liksom ut men hittar ingen väg.

Jag vill inte vara del av denna kapitalistiska värld mer. Vill hitta en plats för mig där världen kan vara ljuv. Utan pengar. Utan maktkåta människor. Utan begär. En ren och fin plats. Som ferdinands korkek.

Sverige, saknar du mig? Varför drar du i mig, det gör ont, släpp lite på taget - jag lovar, jag kommer tillbaka.


efter stormen..

En  virvelvind blåste förbi - fort, fort, fort. Den var rosa och fylld med kärlek, vänskap och allt underbart med livet. Jag drogs in i ett rus där allt var blommor och fest, där jag kunde vara liten, nära och cagada de risa uppleva både gamla och nya saker med människor jag älskar.
Nu har jag med en stöt landat på marken, ensam igen. Självständig igen. På äventyr igen.

Det bästa jag gjort på länge var att flytta in här på cumming 53. I ett stort rum med en stor rödmålad vägg och underbara roomies. Jag flyttade hit för drygt 2 veckor sedan och trivs jättebra med att somna till Trova's trubadurer och gatuhundarnas nattliga stök (det är något jag tänkt på, på dagen är hundarna anpassade till max, de stannar och väntar på grön gubbe osv. men så kommer natten och då är det människornas tur att anpassa sig).
Här, där potatisarna kokar som man säger på spanska, har jag funnit min plats. Jag lämnade mitt viña och blev en porteña total.
Trots hundskit, gatustenar och skruvar som sticker upp vart man än går (jag gjorde illa min stortå real bad på en sån spik, meum), uppförsbackar och band som spelar samma 5 låtar om och om och om igen varje dag så har jag insett den stora skillnaden mellan viña och valpo förutom klass; själen valpo sjuder av och som viña har förlorat med turismen.

Igår åkte sara hem, vi hade två vilda veckor ihop. Fan vad kul vi hade!
Nu kommer vilan. Det börjar med minst en, vit vecka, ingen alkohol, knappt några cigg, och massa grönsaker.

Jag tog en paus nyss och var på mosaikkurs med Ale! Jätteroligt, vi gör en spegel med en stor ödla på. Det är verkligen kul att skapa, hantverk-artesania. Jag har lärt mig lite macrame som är med trådar, när man gör massa knutar. Så kan man göra smycken bl.a. det blir skitfint! Vill fortsätta med sånt när jag kommer till Sverige, kanske öppna någon slags ateljé.

Nu ska jag skicka iväg en ny projektplan till Bengan och sen ska jag lägga mig och vila, himmelskt!
Kanske kollar in "the big lebowski".. Puss!RSS 2.0