tiden går för fort..

Stress, typ den perfekta definitionen av min sista vecka i Sverige.. efter ett (förhoppningsvis) sista krångel med försäkring så är allt äntligen färdigt vad gäller resan! .. eller ja, nästan iaf, packningen ligger i "preliminära" högar i min för övrigt nästan tomma lägenhet.

Resfeber? ja kanske .. men egentligen är det nog mest alla tråkiga avsked, känns som nya varje dag.. därmed stress också för jag vill ju hinna ha låånga quality time stunder med alla mina älsklingar. TIDEN RÄCKER INTE TILL!

Trodde jag kanske skulle växa av ett sådant här beslut och ett sådant kliv ut, men just nu känner jag mig super mini liten och vill bara ha uppmärksamhet, trygghet och massa kramar hela tiden..
ord kan inte beskriva min ångest för att åka ifrån er.. hur ska jag klara mig?H
ur som helst, jag har precis återhämtat mig från URF 08!! (det var gryyyymt)
ord kan inte förklara eller beskriva hur det är att leva i en sådan dimma under 3 dygn (hade inte klarat 1 dag mer/mindre) där alla, inkl en själv, är konstant hjärndöd och bara lever i det som för oss alla till samma yta, musiken!

..just därför tänkte jag att fotona kan få tala för sig själva!
Enjooy!
Idag försvann vår älskade voffsing Martina, må hon vila i frid i riket för alla perritas.. ingen så söt som hon.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0