Im off to Chiloé

Sitter i skolan nu och skriver några snabba rader medan jag väntar på att världens trögaste dator (såklart MAC) ska rendera färdigt filmen. Sista sekunden som vanligt.
Har jäktat runt hela dagen och solen har inte direkt varit på min sida, typ 30 grader varmt. Inte det ideala vädret när man spenderar hela dagen springandes med väskor mellan lokaler och collectivos. Puh.
Min sista touch på filmen blev bra, jag är supernöjd med resultatet, nu hänger allt på att den hinner brännas ut innan min Condor-buss försvinner utan mig till Chiloé. 19.15. Lunch däremellan. Trött på att stressa, make it up to myself på bussresan som för övrigt tar ca 12 timmar..

Jag har några uppdrag under dessa dagar i södern. Ska göra ett foto-projekt med kalle som ska bli jävligt kul; om fiskare. Kalle sa att det kunde vara bra att ha något att locka de med, så man får hänga med riktigt insider, haha, så försöker ordna det med.
Eventuellt ska vi göra något mindre jobb med mediastudenter från Santiago, som åker med oss. Ska bli kul att lära känna lite chilenos, från huvudstaden dessutom, grymt grymt.
Också har mami bett mig att oavsett prislapp köpa tjocktröjor åt oss i chiloé. Jag tror det kommer klia rätt mycket i fingrarna där borta. Jag som har jävligt tight ekonomi tack vare CSN som hoppar över hela december månad som om jag som student i chile inte behöver äta under "sommarlovet".

Nu äntligen efter massa piller bränner filmen! Bra skit.
Ska packa ihop och få i mig någon form av lunch innan bussen nu! Vi hörs om inte innan så på söndag. KRAM på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0