Tisdagkväll, vin, himmel och hav.

En klunk vin, en cigg och Gyptian - I can feel your pain. That's me, firar att filmen är klar!
I min ensamhet. Skönt.
Det känns som en baby-making stund, fast för en? Nja.

Fan vad himlen och havet är vackert. Tänk att man tycker det är vardag att sitta såhär och lyssna på skön musik, med datan och se ut över valpo.  Inget man gör varje dag i stockholm. Eller på 4 norte heller för den delen. Julio bor bra, den lirar'n.

Om 1 vecka drar jag till Chiloé. Med klassen, på filmfestival. Ska bli riktigt nice att se en annan del av detta vackra land. Chiloé ligger långt söderut, ungefär 12 timmar med buss.
Vi stannar till söndagen, och mami kommer på lördagen.. Tråkigt att jag inte kan hämta henne, jag hade fantiserat om den stunden, när vi skulle springa in i varandras armar.
Mami!

Senaste dagarna har jag tänkt mycket på Sverige. På hur det skulle vara att placera mig själv där igen. Sjukt som fan.
Tror inte jag skulle passa in! Inte från början i alla fall. Alla säger att det går fort att vänja sig igen. Innan man vet ordet av är man tillbaka dit man började. 
Det är min största rädsla just nu, att komma tillbaka och att allt blir som "vanligt", som det var innan jag åkte. Jag är inte missnöjd med mitt liv i Sverige men jag har gått så många steg upp, vill inte trilla ner igen. Här är jag glad, lycklig. Har idéer, massa saker jag vill förverkliga. Jag nöjer mig inte.
Bara att se havet från nästan varenda punkt man befinner sig på gör mig en lyckligare människa. Luften, atmosfären är annan. Fast lite saknar jag Stockholm. Servicen (här får man nästan stryk om man råkar be om fel par kalsonger eller om man avbryter en trevlig konversation kollegor emellan), brödet (konstigt nog, för här är brödet underbart nybakat och alltid vitt. Vart går man om man vill äta en tunn skiva rågbröd?? GI-mat och Du är vad du äter existerar lika lite som min figur), att slippa gå uppåt, uppåt, raakt uppåt för att nå skolan. Visst har kullarna sin otroliga charm, men svettet och flåsningar är dock inte lika charmiga.
Jag skulle kunna jämföra allt, allt verkligen, för det finns ingen likhet mellan dessa två länder. Båda underbara.


Kommentarer
Postat av: Anonym

hahah jag minns de vita brödet under min resa... omg! äter inte folk nyttig mat i andra länder?? hahah!!

lovar att de kommer bli de bästa som finns när du kommer hem ;)2008-12-05 @ 20:51:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0