Felplacerad i tiden

Idag är det söndag. Och första advent!
Julkänsla, någon?
Själv spenderar jag denna första nedräkning till jul med en låång dusch, en kall öl, en utsikt över ett ej isklätt hav, en blå himmel och en god lunch med Julio. Ikväll tänker jag ta ett bad i poolen. Tänker göra allt som jag inte hade gjort om jag suttit i min lägenhet i Farsta.

En annan skum grej är att jag finner mig själv förvirrad över vad som verkligen hänt och vad jag drömt. I några fall har det blivit väldigt svårt att skilja på detta. Frågar mig varför?

En annan nedräkning närmar sig med elefantsteg. Om 2 veckor har jag min mami här, vid min sida! Känns så längesen vi stog på Arlanda och grät i varandras armar. Då känndes det sjukt avlägset med en ny kram, denna gång av glädje.
Då var jag liten och grå. Rädd. Jag skulle sätta mig på ett flyg till mamis land, till en annan verklighet, till en verklighet som jag nog inte förstog skulle bli min. Men nu är jag är här och det har gått 3,5 månad sen dess.
Jag är precis i mitten av min resa. Om jag får uppleva lika mycket som jag upplevt under denna första etapp spricker jag nog.

Nu längtar jag till jag har er här, mami, tania, rosy y sarita. Vilket team, jag ska visa er allt som är mitt. Allt jag tycker om!

Snäckorna dansar i takt till vindens smekningar. Jag älskar med livet. En stor orgasm av lycka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0