lever en dröm..

Söndag 7/9 - 08
17:40
Viña del Mar, Chile
De senaste dagarnas dimma av feber, lemonad, tabletter och sömn börjar skingra, jag är levande igen! och ikväll är det match! Brasil - Chile, spännande.. haha ..

Sedan drygt 1 vecka bor jag i Viña del Mar, hemma hos Julio i hans penthouse vàning .. haha .. 19 vàningen med den utsikten. Pool, gym och bastu 2 vàningar upp, super!
Men det var inte anledningen till att jag flyttade hit, mera att jag kan vara lite mer oberoende här än hos mormor. Snart ska jag gà och se en lägenhet i cerro Alegre som ligger väldigt nära skolan, en fördel.. men vet inte vad jag egentligen vill, trivs bra här i Viña.
Kanske ryggar tillbaka lite för det omràdet eftersom jag blev rànad pà en skolkamera där i veckan.. ganska odramatiskt av en lirare som sàg sin tur i oss tvà gringas med en videokamera hehe.. Men känns ändà mer hemma här i viña..

Efter 2 veckors skola, eller snarare drygt 1 eftersom jag làg hemma nästan hela denna veckan, är jag superglad att jag hamna där och med den klassen! Alla är sköna som fan och egna, där av olika anledningar och med olika màl, tillsammans.
Ser fram emot att börja filma, men funderar fortfarande pà vad..

Min vardag känns tidlös, kan omöjligt förstà att det bara gàtt sà kort tid och att jag har sà mycket kvar, kan inte heller förstà hur jag ska kunna àtervända till stockholm och mitt "gamla" liv efter att ha upplevt Chile.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0