Känslor i ord

Viña del Mar, Chile
28/9 - 08
0:33Idag, imorgon, nästa àr, om 10, 20 àr?
En cafe helado, massa tankar, fràgor som omöjligt har svar.

Jag gjorde ett val, packade min väska, reste hit, med en vilja, ett enda màl i att hitta mig själv.
Släppa. Lämna. Sakna. Längta. Uppleva. Se. Känna. Lära. Förundras.
Halva jag blev kvar i Sverige, i min familj och i mina vänner, i min lilla lägenhet i farsta, pà daggkàpan, i allt som var min vardag, mitt liv; dà.
Allt det har jag nu nerpackat i en osynlig ryggsäck som jag bär med mig överallt och för varje dag fylls den med nya upplevelser och delar av mitt levda liv. Jag vet precis vad jag bär pà, det jag inte vet är vad som kommer fortsätta fylla det tomma utrymmet som finns kvar av mitt liv.

Jag saknar pappa, nu när jag sitter och vaggar till cecilia lindh.. jag saknar er alla.. en människa utan kärlek är en kropp utan själ. Nu när jag är för làngt borta för att krama er inser jag ännu mer hur era kramar värmer. Tack för att ni finns, för att jag fàr dela den kärleken med er.

Som sagt gjorde jag ett val, vilket val jag gör imorgon, vilken väg jag väljer, hur jag fyller min existens, allt är sàdant som formar mig, mitt jag, min själ och min personlighet. Jag lever nu, den jag är idag är jag, den jag är imorgon, nästa àr, om 10, 20 àr, allt är jag. Delar av ett pussel som är omöjligt att lösa i förväg, det màste levas. och det gör jag, jag lever.
"Solamente un buen fuego puede dar muerto a un cigarro, pero si se muere mojado es igual que si a un hombre lo mataran colgado"
                                                                                    
                                                                                                                       - Los Tres, el torre de babel


Kommentarer
Postat av: sanna

hej vännen min! gud va fint inlägg.. vi saknar dej här hemma också. Tiden springer iväg allt för fort.. hoppas inte du känner likadant, njut för varje dag du har. De här och jag finns alltid kvar =)

älskar dej gumman, puss puss!

2008-09-29 @ 12:26:40
URL: http://sannath.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0