efter stormen..

En  virvelvind blåste förbi - fort, fort, fort. Den var rosa och fylld med kärlek, vänskap och allt underbart med livet. Jag drogs in i ett rus där allt var blommor och fest, där jag kunde vara liten, nära och cagada de risa uppleva både gamla och nya saker med människor jag älskar.
Nu har jag med en stöt landat på marken, ensam igen. Självständig igen. På äventyr igen.

Det bästa jag gjort på länge var att flytta in här på cumming 53. I ett stort rum med en stor rödmålad vägg och underbara roomies. Jag flyttade hit för drygt 2 veckor sedan och trivs jättebra med att somna till Trova's trubadurer och gatuhundarnas nattliga stök (det är något jag tänkt på, på dagen är hundarna anpassade till max, de stannar och väntar på grön gubbe osv. men så kommer natten och då är det människornas tur att anpassa sig).
Här, där potatisarna kokar som man säger på spanska, har jag funnit min plats. Jag lämnade mitt viña och blev en porteña total.
Trots hundskit, gatustenar och skruvar som sticker upp vart man än går (jag gjorde illa min stortå real bad på en sån spik, meum), uppförsbackar och band som spelar samma 5 låtar om och om och om igen varje dag så har jag insett den stora skillnaden mellan viña och valpo förutom klass; själen valpo sjuder av och som viña har förlorat med turismen.

Igår åkte sara hem, vi hade två vilda veckor ihop. Fan vad kul vi hade!
Nu kommer vilan. Det börjar med minst en, vit vecka, ingen alkohol, knappt några cigg, och massa grönsaker.

Jag tog en paus nyss och var på mosaikkurs med Ale! Jätteroligt, vi gör en spegel med en stor ödla på. Det är verkligen kul att skapa, hantverk-artesania. Jag har lärt mig lite macrame som är med trådar, när man gör massa knutar. Så kan man göra smycken bl.a. det blir skitfint! Vill fortsätta med sånt när jag kommer till Sverige, kanske öppna någon slags ateljé.

Nu ska jag skicka iväg en ny projektplan till Bengan och sen ska jag lägga mig och vila, himmelskt!
Kanske kollar in "the big lebowski".. Puss!Kommentarer
Postat av: Anonym

Gumman.. saknar dig massa!! Vill tacka för den underbara tid jag fick tillbringa med dig i Chile :) Håller med, faan va kul vi hade, så kul att jag t.om missa flyget :P

Te quiero mucho mucho!!(vilken fin bild du valde, jag ser ju ut som att jag ska somna :P)

2009-02-16 @ 19:45:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0