Ett tomt hus

Chock. Tomhet. Rädsla. Saknad. Ett knivhugg mitt i ett glödande hjärta.
Torkar tunga tårar som fortsätter rinna, som livet rinner de för att mynna ut i flera små sjöar och dalar, efter en tid möts de upp i ett stort av, samma hav över vilket mamma flyger just i denna stund.
När jag vred om nyckeln till huset kom tomheten farandes som en svart demon och satte sig på min axel. Som om jag inte vetat, inte sett den sitta där i hörnet utanför dörren och väntat på denna dag. Som om jag inte hört dess vakande steg på natten, de nätter jag kramat hårdare om henne och krypit ihop till det lilla barnet jag en gång var.
Visst visste jag att avskedet skulle komma, att vi båda skulle ha begreppet "allt vi inte hann göra" gnagandes som en råtta i huvudet, att vi samtidigt skulle bära med oss allt det vi faktiskt hann göra och att de minnerna skulle finna en fin och bekväm takvåning i våra hjärtan. Vårda det.

Me había imaginado este momento tantas veces pero nunca nunca pensé que iba a ser tan bonito como realmente fué. Fué un encuentro especial en nuestras vidas, y ahora sigue otro cuento.
Yo siempre voy a recordar este tiempo y me va a servir para todo lo que haga. La pasamos la raja!
Te quiero super mucho!

Allt börjar från början. med en flytt. med Sara. med en till  värdefull vecka med Tania.
Vårterminen 2009 ringer in.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0