chimbombo-förberedelser

Tänk vad ett städat rum kan göra för den inre stökigheten, som min mor så klokt säger - när man städar runt sig städar man även inom sig".

Ikväll har Gato lovat mig en helkväll med chimbombo* under stjärnorna i Limache.
Filmsession imorgon till filmen om den revolutionistiska katten som jag så fint alldelles precis döpte manuset till. Jag tror inspirationen smyger sig på och kikar fram bakom min axel. Det är dags att komma fram nu va?!

* Chimbombo kommer i 3 liters dunkar och smakar som ett riktigt dåligt vin. billigare fylla kan du dock inte hitta.Jag drömmer om dig. Om hur du lyser i vitt och ler med gamla visa tänder över hela min barndom, tonår och tidigt vuxna ålder. I drömmarna sträcker jag armarna mot dig som för att röra vid dig, vid våra minnen. Du verkar vara det som saknas i mig.
Jag vaknar och saknar dig.
Jag tänker i vaken stund på dig och inser hur mycket jag idealiserar dig. Hur besviken jag kommer bli väl hos dig, när jag inser hur denna stormvind av exotiska ingredienser eggat mig. Bjudit upp mig till intensiva danser vid hamnen.
Tänk hur jag kommer chockas när vi ses igen, när jag inser dina brister jag så länge sett men bara accepterat. När jag ser din bleka hud och din gråa dimma.
Vi möts snart igen. Vi ska älska i en vecka eller två, sedan ska vi förenas i en utandning, förstå varandra och därefter förändras ihop. Jag kommer lämna dig många gånger igen, men jag lovar dig att jag alltid kommer komma tillbaka.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0